Meld deg på DSOP-konferansen 2023

Digital samhandling offentlig og privat (DSOP) har gleden av å invitere til årets store DSOP-begivenhet:

Arrangement: DSOP-konferansen 2023
Tid: 16. oktober 2023 kl. 10.00-16.00
(sosial sammenkomst med mat og drikke kl. 16.00-18.00)
Sted: DNB – Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo

Konferansen byr på et variert program med engasjerende temaer og foredrag fra dyktige fagfolk. Du får de siste oppdateringene på status til DSOP-prosjektene, lytte til diskusjoner mellom ledere om samarbeidsmuligheter mellom offentlig og privat, og innsikt i hvordan digitalt utenforskap og bruken av digitale lommebøker påvirker digitaliseringen av samfunnet.

Vi ønsker å invitere deg til å delta i diskusjonen med oss og bidra til å utforme en fremtid hvor digital samhandling mellom det offentlige og private drives frem til Norges beste.

Les mer om programmet her

Målet med konferansen er å styrke samarbeidet mellom offentlig og privat sektor, kaste lys over hvordan samarbeid og deling av data mellom disse sektorene fremmer økt verdiskaping, samt presentere suksessfaktorene for et vellykket samarbeid mellom det offentlige og private.

Konferansen er åpen for aktører innen offentlig sektor, finansnæringen og alle andre som er interessert i å lære mer om det spennende DSOP-samarbeidet.

Etter konferansen vil det være en sosial sammenkomst med mat og drikke, hvor du kan knytte kontakter og bli bedre kjent med dyktige fagfolk og kolleger.

Vi har et begrenset antall plasser, meld deg på i dag!