DSOP-konferansen 2019

DSOP-konferansen er avsluttet. Video og presentasjoner fra konferansedagen er tilgjengelig under fanen "DSOP"

Møteplassen DSOP 2019 er åpen for alle aktører fra offentlig sektor, finansnæringen og alle andre som er interessert i dette spennende samarbeidet. Målet med DSOP 2019 er å skape en nettverksarena for deling av informasjon om- og bidrag til nye- konkrete samhandlingsprosjekter mellom privat næringsliv og offentlig sektor.

Kom og diskuter felles utfordringer og problemer – både under konferansen, og under den uformelle konferansemiddagen etterpå.

DSOP-konferansen er avsluttet. Video og presentasjoner fra konferansedagen

Utvalgte foredragsholdere

Paul Chaffey
Paul Chaffey har siden januar 2019 vært statssekretær for digitaliseringsminister Nicolai Astrup. Han har vært statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet siden 2013. Chaffey kom fra jobben som administrerende direktør i Abelia og har tidligere jobbet i Statoil. Han var stortingsrepresentant fra 1989 til 1997 og i den perioden var han både sentralstyremedlem og utenrikspolitisk talsmann for SV. Han har hatt en rekke styreverv, som i Amnesty, NUPI, Universitet i Oslo og Norges Forskningsråd.
Arne Krokan
Professor ved NTNU der han forsker på hvordan teknologi, og spesielt digitale tjenester, endrer samfunnet, samt underviser kurs iblant annet «Digitalisering og digital transformasjon». Med bakgrunn i sosiologi, psykologi, statistikk og medievitenskap har han utgitt en rekke bøker om digital økonomi, nettverksøkonomi, forretningsutvikling for det digitale nettsamfunnet, digital læring og om «Hvordan teknologi endrer samfunnet».
Rolf Assev
Rolf Assev var en av de første ansatte i Opera Software, og vet ikke om hans største tabbe enten var å si nei til Apple eller om det var Google. Rolf er investor, serie-gründer og med- gründer av en av Norges største oppstartshuber, StartupLab. Rolf vil snakke om hva som skiller innovasjon i startup-miljøene og etablerte organisasjoner i offentlig sektor og privat næringsliv. Hvordan kan de store lære av de små – og vice versa?